بلوبری، سالمون وحشی و قارچ پورتوبلو، سه ماده غذایی مفید برای ورزشکاران سرعتی و دونده های استقامت، با ما همراه باشید تا شما را با سه ماده غذایی بلوبری، سالمون وحشی و قارچ پورتوبلو آشنا کنیم.
بلوبری در برابر مربای بلوبری:
محققان کالیفرنیای شمالی دریافته اند که به هنگام دویدن مسافتهای طولانی، استفاده از مکمل پروتئین سویا که با پلی فنول موجود در بلوبری ترکیب شده است، میتواند اکسیداسیون چربی و نفوذپذیری روده را افزایش میدهد. زمانی که صحبت از مزایای متابولیکی بلوبری به میان میاید میتوانید به آن اعتماد کنید و از میوه تازه آن استفاده نمایید.
بلوبری که در مربا شیرین شده است سه برابر قند بیشتری نسبت به میوه تازه آن دارد. قند زیاد یک ماده سمی برای بدن محسوب میشود و میتواند چربیهای دور شکم را افزایش دهد.
سالمون وحشی در برابر سالمون پرورشی:
سالمون پادشاه ماهیهاست به خصوص زمانی که صحبت از تامین مواد مغذی برای دوندهها به میان میاید. علاوه بر اینکه، این ماهی سرشار از پروتئینهای با کیفیت است یکی از منابع عالی برای تامین اسیدهای چرب امگا ۳ نیز محسوب میشود. این اسیدهای چرب ضروری میتواند به کاهش التهاب بعد از دویدن کمک کند و به ترمیم بافتها بپردازد. در این شرایط درد عضلات بسیار کمتر خواهد شد.
دوندههایی که از اسم تحریک شده با ورزش رنج میبرند، میتوانند از امگا ۳ استفاده کنند. امگا ۳ به این افراد نیز کمک خواهد کرد. مطالعه منتشر شده در مجله اسم نشان میدهد که خاصیت ضدالتهابی امگا۳ به افراد کمک میکند نشانههای مرتبط با اسم را کاهش دهند.
قبل از اینکه سری به فروشگاه بزنید بهتر است مطمئن شوید که ماهی مورد نظر به صورت طبیعی رشد یافته است. بیشتر سالمونهای پرورشی سرشار از PCB هستند که یک ماده شیمیایی مضر برای بدن است.
قارچ پورتوبلو در برابر قارچ سفید:
ویتامین D عملکردهای بیولوژیکی فراوانی در بدن دارد. یکی از این عملکردها تنظیم سیستم ایمنی بدن است. مطالعه انجام شده نشان میدهد زمانی که غلظت ویتامین D در گروه زنان و مردان دونده پایین است ، آنها نشانگر زیستی برای التهاب افزایش یافته خود خواهند داشت. این نشانگر زیستی قبلا به عنوان یکی از عوامل موثر در تاخیر بازسازی سلولهای ماهیچهای آسیب دیده شناخته شده بود.
کمبود ویتامین D مشکل رایجی است که در بیشتر دونده ها دیده میشود و میتواند خطر ابتلا به آسیبهای مرتبط با التهاب را افزایش دهد. همانطور که میدانید قارچ منبع غنی از این ویتامین است اما تنها برخی از قارچها چنین خاصیتی دارند. یک پیمانه قارچ پورتوبلوی خرد شده بیش از ۱۶۰ درصد از نیاز بدن به ویتامین D را برطرف میکند. این در حالیست که قارچ سفید تنها ۱ درصد ویتامین D دارد.
پاستای کامل، چای سبز، گوشت حاصل از گاوهایی که با علف تغذیه شده اند و جوی دوسر، 4 ماده غذایی مفید برای ورزشکاران حرفه ای، عنوان مقاله ای است که در آن به بررسی سایر مواد غذایی مفید برای ورزشکاران سرعتی و دونده های استقامت پرداخته ایم. با ما همراه باشید.
برگرفته از سایت مجله سلامت